Меню

Блог

Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни! 31.01.2021 20:20:12

Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!

Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!

Наближава 14 февруари. Сигурно сте започнали да умувате и да търсите подарък за нея или него. Какво да бъде? Така, щото да я/го изненадате, зарадвате и покажете чувствата си. И винаги трябва да се съобразявате с куп обстоятелства : от кога сте заедно или се познавате, какви са нейните/неговите предпочитания, каква да е стойността на подаръка, какво да е новото и различното този път и какво ли още не.

Опитайте се този път да бъдете по-креативни. Освен сертификати за подаръци или абонаментни карти, може да намерите още много решения.

Ние ви поднасяме идеята за подарък от две части – едната за вас, другата – за вашата половинка. И само когато сте заедно, тези два елемента са едно цяло. Разнообразието е голямо – от висулки до чифт тениски.


Или пък подарете нови впечатления или незабравимо преживяване на любимия човек до вас. Купете билети за делфинариум. Уговорете се с инструктор по екстремно шофиране. Вземете половинката си за сноубординг. Или организирайте пътуване за двама.

Подарете релаксация. Перфектна реализация на тази идея е чаена церемония или вечеря на тъмно или, може би, тайландски масаж.

Може да изберете възглавница с признание за любов. Нещо повече, с думи на любов, написани на различни езици. Мека и удобна възглавница ще е подходяща за всеки етап от връзката.


Кога за последен път сте писали писмо, истинско, на хартия? Свети  Валентин е моментът. Ако не живеете заедно – изпратете го по пощата. Ако търсите нещо по-специално, направете писмо с имитация на древен печат.

Може избраният подарък да бъде сложен в кутия с ключ, който ще има специално значение.

За повече емоции подарете експлодираща кутия със съдържание топли думи, признание в любов или покана за вечеря. Или създайте свой календар, на който в червено ще бъдат отбелязани запомнящи се и важни дати за вашата двойка.

Бъдете креативни!

Честит Свети Валентин!


Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Подаръци

Подаръци | Идеи за подаръци | broshka.bg

Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!

Страхотни идеи за подаръци от broshka.bg

Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!Наближава 14 февруари. Сигурно сте започнали да умувате и да търсите подарък за нея или него. Какво да бъде? Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!Наближава 14 февруари. Сигурно сте започнали да умувате и да търсите подарък за нея или него. Какво да бъде? 2021-02-07T00:56:00+02:00 Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!

<p><strong>Подаръци за Свети Валентин? Бъдете креативни!</strong></p> <p><span>Наближава 14 февруари. Сигурно сте започнали да умувате и да търсите подарък за нея или него. Какво да бъде? Така, щото да я/го изненадате, зарадвате и покажете чувствата си. И винаги трябва да се съобразявате с куп обстоятелства : от кога сте заедно или се познавате, какви са нейните/неговите предпочитания, каква да е стойността на подаръка, какво да е новото и различното този път и какво ли още не.</span></p> <p><span>Опитайте се този път да бъдете по-креативни. Освен сертификати за подаръци или абонаментни карти, може да намерите още много решения.</span></p> <p><span>Ние ви поднасяме идеята за <a href="https://broshka.bg/category/podarachni-komplekti">подарък</a> от две части &ndash; едната за вас, другата &ndash; за вашата половинка. И само когато сте заедно, тези два елемента са едно цяло. Разнообразието е голямо &ndash; от висулки до чифт тениски. </span></p> <p><a href="https://broshka.bg/product/damski-podarachen-komplekt-premium-box"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19421/files/image/damski-podaracen-komplekt-deluxe-box-image_6000b9fdf2902_1280x1280.jpeg" width="218" height="218" /></a><span><br />Или пък подарете нови впечатления или незабравимо преживяване на любимия човек до вас. Купете билети за делфинариум. Уговорете се с инструктор по екстремно шофиране. Вземете половинката си за сноубординг. Или организирайте пътуване за двама.</span></p> <p><span>Подарете релаксация. Перфектна реализация на тази идея е чаена церемония или вечеря на тъмно или, може би, тайландски масаж.</span></p> <p><span>Може да изберете възглавница с признание за любов. Нещо повече, с думи на любов, написани на различни езици. Мека и удобна възглавница ще е подходяща за всеки етап от връзката.</span></p> <p><span><a href="https://broshka.bg/product/damski-podarachen-komplekt-deluxe-box"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19421/files/image/damski-podaracen-komplekt-premium-box-image_6000bec680e24_1280x1280.jpeg" width="251" height="251" /></a><br />Кога за последен път сте писали писмо, истинско, на хартия? Свети&nbsp; Валентин е моментът. Ако не живеете заедно &ndash; изпратете го по пощата. Ако търсите нещо по-специално, направете писмо с имитация на древен печат.</span></p> <p><span>Може избраният подарък да бъде сложен в кутия с ключ, който ще има специално значение.</span></p> <p><span>За повече емоции подарете експлодираща кутия със съдържание топли думи, признание в любов или покана за вечеря. Или създайте свой календар, на който в червено ще бъдат отбелязани запомнящи се и важни дати за вашата двойка. </span></p> <p><span>Бъдете креативни!</span></p> <p><span>Честит Свети Валентин!<br /><br /><a href="https://broshka.bg/product/damski-podarachen-komplekt-standard-box"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19421/files/image/damski-podaracen-komplekt-standard-edition-image_6000b4ec1d1cd_1280x1280.jpeg" width="231" height="231" /></a><br /></span></p>

, , , , , ,
Сравнение на продукти