Меню

Блог

Какво да подарите за Свети Валентин? 07.02.2021 00:59:06

Какво да подарите за Свети Валентин?

Какво да подарите за Свети Валентин?

Денят на влюбените се чества ежегодно по цял свят на 14 февруари. Празник, обичан и очакван от всички влюбени. В този ден въздухът е наситен с романтика и щастие. Единственото нещо, което помрачава любовната идилия е търсенето на подаръци. Какво да подарите за Свети Валентин и да изненадате и зарадвате половинката си? И как да направите този празник незабравим? Ще се опитаме да ви бъдем полезни с някои съвети и идеи.

Банално е да се купуват цветя и бонбони.Но всеки подарък, дори и най-малкият, се превръща в страхотен подарък, ако е подарен с любов.

И така, какво да подарите на своята нежна половинка? Жената иска много:пръстен, ресторант, онази малка синя рокля…И, ако представителите на силния пол искат да се харесат на своята дама, нека се вслушат в нейните желания и да се опитат да изпълнят поне едно от тях. Козметика, парфюмерия, бельо – неща, които винаги са подходящи и полезни идеи за празника. Но, тук идва моментът, в който трябва да прецените дали добре познавате предпочитанията на своята дама.

Серенада. Защо не! Ако нямате талант, поръчайте серенада, например изпълнение на саксофон.

Бижу. Уви, жените са беззащитни пред пръстени, колиета, обеци и висулки. Такъв изтънчен подарък със сигурност ще зарадва всяка нежна половинка.

Или абонамент за Спа център. Или пригответе изненада, добавете розови листенца и оригинален текст. Или дамски аксесоари.

Мъжете са толкова романтични, колкото и жените. За тях, мили дами, може да планирате нещо сладко и трогателно. Няма да сбъркате.Например, въздушна изненада в колата. Напълнете я рано сутринта с балони. Във всеки поставете бележки, в които пишете колко го обичате, добре, че го има и други мили послания. Не забравяйте да оставите и щифт, който ще помогне за спукването на балоните.

Абонамент за любимия, в зависимост от неговите предпочитания. Списъкът включва билярд, фитнес зала, футболен мач на любимия отбор, представяне на любимата група.

Изплетете шал, шапка или топъл пуловер за вашия любим. Със сигурност ще докоснете сърцето му.

Мъжки аксесоари – папионка, вратовръзка, колан . Мъжете също учестяват дишането си при вида на красиви часовници или мъжки бижута.

Чудесен празник на всички влюбени!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Подаръци

Подаръци | Идеи за подаръци | broshka.bg

Какво да подарите за Свети Валентин?

Какво да подарите за Свети Валентин? | broshka.bg

Какво да подарите за Свети Валентин?Денят на влюбените се чества ежегодно по цял свят на 14 февруари. Празник, обичан и очакван от всички влюбени. В този Какво да подарите за Свети Валентин?Денят на влюбените се чества ежегодно по цял свят на 14 февруари. Празник, обичан и очакван от всички влюбени. В този 2021-02-07T00:59:08+02:00 Какво да подарите за Свети Валентин?

<p><strong>Какво да подарите за Свети Валентин?</strong></p> <p><span>Денят на влюбените се чества ежегодно по цял свят на 14 февруари. Празник, обичан и очакван от всички влюбени. В този ден въздухът е наситен с романтика и щастие. Единственото нещо, което помрачава любовната идилия е търсенето на подаръци. Какво да подарите за Свети Валентин и да изненадате и зарадвате половинката си? И как да направите този празник незабравим? Ще се опитаме да ви бъдем полезни с някои съвети и идеи.</span></p> <p><span>Банално е да се купуват цветя и бонбони.Но всеки подарък, дори и най-малкият, се превръща в страхотен подарък, ако е подарен с любов. </span></p> <p><span>И така, какво да подарите на своята нежна половинка? Жената иска много:пръстен, ресторант, онази малка синя рокля&hellip;И, ако представителите на силния пол искат да се харесат на своята дама, нека се вслушат в нейните желания и да се опитат да изпълнят поне едно от тях. Козметика, парфюмерия, бельо &ndash; неща, които винаги са подходящи и полезни идеи за празника. Но, тук идва моментът, в който трябва да прецените дали добре познавате предпочитанията на своята дама. </span></p> <p><span>Серенада. Защо не! Ако нямате талант, поръчайте серенада, например изпълнение на саксофон.</span></p> <p><span>Бижу. Уви, жените са беззащитни пред пръстени, колиета, обеци и висулки. Такъв изтънчен <a href="https://broshka.bg/category/podaraci">подарък</a> със сигурност ще зарадва всяка нежна половинка.</span></p> <p><span>Или абонамент за Спа център. Или пригответе изненада, добавете розови листенца и оригинален текст. Или дамски аксесоари.</span></p> <p><span>Мъжете са толкова романтични, колкото и жените. За тях, мили дами, може да планирате нещо сладко и трогателно. Няма да сбъркате.Например, въздушна изненада в колата. Напълнете я рано сутринта с балони. Във всеки поставете бележки, в които пишете колко го обичате, добре, че го има и други мили послания. Не забравяйте да оставите и щифт, който ще помогне за спукването на балоните.</span></p> <p><span>Абонамент за любимия, в зависимост от неговите предпочитания. Списъкът включва билярд, фитнес зала, футболен мач на любимия отбор, представяне на любимата група.</span></p> <p><span>Изплетете шал, шапка или топъл пуловер за вашия любим. Със сигурност ще докоснете сърцето му.</span></p> <p><span>Мъжки аксесоари &ndash; папионка, вратовръзка, колан . Мъжете също учестяват дишането си при вида на красиви часовници или мъжки бижута.</span></p> <p><span>Чудесен празник на всички влюбени!</span></p>

, , ,
Сравнение на продукти